3 Eylül 2009 Perşembe

mektubum varmış meğersem

"sevgili kardeşim karılıksız.

nasılsın? umarım keyfin yerindedir. geçen gece gördüğüm rüyanın etkisinde kaldım ve senin o güzelim rüya yorumlarını çok özledim. lütfen rüyamı yorumlar mısın?

rüyamda böyle karlarla kaplı bir yerdeymişim. nimet çubukçu varmış. ertuğrul günay varmış ve ne alakası varsa osman baydemir varmış. bunlar açık oturum tarzı bi yerdeymiş. açık havada açık oturum yapıyolarmış. oturumu günay yönetiyomuş. sonra askerler varmış. sonra eski sevgilimle barışmışız. böyle onu özlediğimi söylermişim falan. derken münevver'in babası gelmiş. münevver aslında aşk-ı memnu'daki bihter'miş. sonra benim te ilkokul arkadaşım özge de profesör olmuş. özge ergenekon'dan içeri alınmış, çünkü kalemleri defterleri bi yerlerde dururken o kadar tozlanmış ki gömülmüş gibi olmuş. öyleymiş. onunla selamlaştıktan sonra, ben elimde bi köpekle geziyomuşum. elimdeki köpeğin adı dido'umuş. çünkü kırmızı üzerine beyaz çizgisi varmış köpeğin.

öyle derken uyandım. çok üşüyordum. sence bu rüyamın manası nedir karılıksızcım?

en kısa zamanda cevabını bekliyorum.

seni seven kardeşin

karılıklı"





"sevgili karılıklı

mektubunu aldım. çok sevindim. rüya görmesen mektup yazmayacaktın yani. alacağın olsun.

şimdi rüyanı okudum. çok korkmuş olmalısın. sana sadece iki önerim olacak.

birincisi, lütfen o koca poponu televizyonun karşısından kaldır. izliyorsun izliyorsun, ondan sonra reality show ana haber bülteni karışımı rüyalar görüp gelip bana yorumlatıyorsun. ben de insanım ama lütfen.

ikincisi de lütfen bundan sonra uyumadan önce iyice bi örtün. k*çın açıkta kalırsa böyle rüyalar görmen çok mümkündür. hem zaten kendin de demişsin "rüyamda karlarla kaplı bir yerdeydim diye.

kendine iyi bak kardeşim

hasretle gözlerinden öperim.

karılıksız"

5 yorum:

AydınKoza dedi ki...

'münevver aslında aşk-ı memnu'daki bihter'miş' :D haklısın valla bunu görebilmek için ancak tüm vaktini televizyon karşısında geçirmesi gerek:D herşey öyle birbirine karıştı ki artık nereye baksam münevver cinayetini yada
behlül- bihter sevişmesini görür oldum.bende bundan sonra sana rüya yorumlatcam karılıksız karıcığım:))sevgilerimle..

kar dedi ki...

:) bekleriz efendim, yoruma açığız her zaman :)

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

hahay çok güldüm yaaa

nasıl bi hayal dünyası =))

Unknown dedi ki...

bayıldım sayfana..... ismi ve kendi harika

kar dedi ki...

gökkuşağında oturan kız; bilinç altı ortaya bi karışık yapmış işte :)

dragonfly, teşekkür ederim :)

.

.