21 Eylül 2009 Pazartesi

mail 2 blog

sevgili bloggerler. hepinizin yorumlarını görüyorum ancak ve ancak yayınlayamıyorum. artık last fm ve myspace in gittiği organizasyon da mı gitti blogger bilmiyorum ama ne olduysa çok kötü oldu. bu girdiyi mail yoluyla gönderiyorum. iyi ki mail 2 blog ayarlarını yapmışım. sizleri çok özledim. bloga girip de bu yazıyı okuyabilenler var nasıl varsınız bilmiyorum ama bana bi yardım edin lütfen :( ühühüü :(

8 yorum:

benimben dedi ki...

yorumu onaylayamayabilirsin ama youtube'a girdiğimiz tunnel siteleriyle bloggera giriş yapabilirsin. ancak yorum bırakmak ve onaylamak mümkün olmuyor. sadece okuyabilirsin diğer blogları..
sorun nedir ben de merak ediyorum.

Mia dedi ki...

Bendede oluyor giremiyorum blogger'a ozaman google a gırıorum yukardan hesabıma tıklıyorum blogger var ustune tıklıyorum olmadı 10-20 kere daha tıklıyorum ve acılıor :)

FFatiHH dedi ki...

Ben bu yorumu Ktunnel den girerek yapabildim..bence sende blogger a bu aralar bu yöntemle girrr..en azından yorumlarını yayınlayablirsin :)

FFatiHH dedi ki...

bURADAN yANİ kTUNNELDEN GİREBİLİRSİN BEN BU MESAJI ÖYLE YAZDIM .Ktunnel e
https://www.blogger.com/comment.g?blogID=1551100894765693087&postID=6041349815865990980&isPopup=true

adresini yapıstırıp begining browsing derseniz... bu paylaşıma yorum yazabilirsiniz benim gibi..

sen de https://www.blogger.com/ deyip girebilirsin.

sorun çözülene kadar.

napalım :)

Selin dedi ki...

Daha önce youtube yasağından kurtulmak için yaptığımız DNS ayarlarını iptal edince bloglar açılmaya başladı bende. "DNS sunucu adresini otomatik olarak al" seçeneğini yeniden aktif hale getirdim yani. Bir de DNS sunucusu olarak "68.105.28.79" ve "69.111.95.106" de işe yarıyormuş. Bir yerde okuyup denedim, oldu, isterseniz deneyin :))

kar dedi ki...

süpersiniz çok teşekkürler. yardım sever bir blogger mail atip anlatmış her bi şeyi. sağolsun :)

sockrates dedi ki...

pek yardım sever değilim ama, hümanizmden beslendiğim için.

kar dedi ki...

sen miydin o maili atan :)

.

.