4 Eylül 2010 Cumartesi

one life stand





aslında istediğimin çok bir şey olmadığını biliyorum. biraz huzur... biraz değil çok huzur... o kadar çok huzur ki, yanındayken omuzuna başımı yaslayıp uyumaktan başka hiç bir şeyi düşündürmeyecek kadar çok...


aşk konusunda doktora tezi hazırlayabilecek kıvama gelmiş insanların ilişkiler hakkındaki kaçan kovalanır kıvamındaki yorumlarından nefret ediyorum. belki ben de yeri geldiğin bir arkadaşımın, bir sevdiğimin kalbimin kırılmasını önlemek amacıyla onlara böyle öğütler versem de, aslında olayın böyle işlemediğine inandırmak istiyorum kendimi.  her ilişkinin arefesinde "karılıksız, kızım, bu kez oyna, açık olma. bir kere denesen ölür müsün?" diye başlıyorum. sonrasında işler öyle bir kıvama geliyor ki bütün kartlarımı açmışım, elimdeki her şeyi kaybetmişim, çırılçıplak kalmışım o "tek kişilik kalabalık"ın karşısında.

ve her defasında aynı son: 
"baş rollerde:
kaçan o, kovalayan karılıksız"

bazı gerçekler var kabul etmek istemediğim. mesela erkeklerin akıllarının çüklerine çalışmadığına inandırmak istiyorum kendimi. fiziğin onlar için hiç bir şey olduğuna. sonra bir de eğer bir insana tüm samimiyetinle, tüm açıklığınla yaklaşırsan onun da sana öyle yaklaşacağına... yıllardır yediğim sayısız kazığa rağmen...

bazıları gibi bütün erkekler benim olsun havasında gezmiyorum. sadece onu istiyorum. o benim olsun, ben onun olayım, başka hiç kimseye ihtiyacımız olmasın, birbirimize yetelim. bir gecelik değil, bir ömürlük istiyorum onu. cesaret etsin istiyorum. ömür boyu benim(le) olmaya cesaret edebilsin... ki aradığım(ız) huzura kavuşalım...

8 yorum:

Ulfet Sahin dedi ki...

Ama ne yazık ki bu gerçek.Şimdi bunun nedenlerini tartışacak değilim ama erkekler gerçekten sadece çükleriyle haşır neşirler.Zeki olanlarının bile aklı çükten başlıyor.Kaçmayı nedense adet edinmişler,o da ayrı.Ve,vakti zamanında biri bana demişti ki,biz erkek milleti hep zoru severiz,hatun beş para etmese de zor olmalı.Suçumuz sevgimizi hemen onlara vermek.Kötü falan.

cecilia dedi ki...

doğru insanı bulana kadardır bunlar emin ol, ha diyeceksin doğrusu ne zaman çıkacak, bunların alayı böyle, bence doğrusu çıkıyor hiç ummadığın zamanda ummadığın yerde belkide ummadığın kişide, yanlış yerde arıyo olabilirsin aradıklarını ;)

kar dedi ki...

@NoNeLeSS
kabul etmek istemiyorum :'( gerçek buysa çok acıtıyor :'(

@cecilia
emin olamıyorum ama istiyorum onu :/ belki de "acı çekmekten mutlu olmak her şeyi güzel kılan"

Neredeyse Kafasız Nick dedi ki...

Anlamıyorum, daha iyisi varken neden kötüsüne de aşk diyoruz ki? Bir yerde daha doğrusu, daha iyisi, daha güzeli var. İnan bana. Bir gün öyle biri çıkacak ki, oyunlara, hesaplara gerek olmadan açıkça yaşayabileceksin her şeyini. Ve bu rahatsızlık değil, acı değil, üzüntü değil, tam tersine huzur verecek.

kar dedi ki...

@Neredeyse Kafasız Nick:
aşka inanmıyorum ben aslında.

bkz:

http://kariliksizkari.blogspot.com/20
10/05/uzun-zamandr-yokum-yazacak-vaktim-de.html

ancak şu an hisettiklerimin de bir açıklamasını bulamıyorum. onun yanındayken o kadar heyecanlanıyorum ki.... ya yok bir açıklaması. ne bileyim :/ cevaplarım yok bu konuda.

işin kötüsü bu kadar farklı olmamıza rağmen bu kadar "onunla"yken kaybolup giderse çok üzülürüm... :/

ps: evet, kafam karışık... :/

Ayşa (Ayşe Nur) dedi ki...

Hepimizin temmenisi aynı ama malesef çoğu erkeğin aklı cinsellikten öteye geçemiyor,önemli olan ruh güzelliği deselerde hepsi vitrinimizle kafayı bozmuş durumda.Ömür boyu sevecek birini arıyoruz , çok şey mi istiyoruz şu hayatta acaba?

incredo dedi ki...

Şu kaçan kovalanır mevzuu
çok karışık ve de beyin bulandırıcı bi mevzuu.katılıyorum!
hatta öyleki maruz kalınan durumun adının "kaçılmak" olup olmadığını sorgulamak daha da beyin bulandırıcı.
"bir zamanlar ben de kovaladım.
artık kaçmayı öğrendim." cümlesini
bir tavsiye niteliğinde alma
ama şunu gerçek bir tavsiye :

bir ilişkiye adım atarken ya da o ilişkiyi yaşarken
kesinlikle yorumlara önerilere kapa kendini.
yoksa o insana karşı beslediğin tüm güzel hisler ya da o insanın sendeki yansıması rezil olup çıkıyor.hissettiğin gibi yaşa.kendi hissettiğin gibi.
off bak ben de tavsiye dinlemesini sevmem bu gönül mevzuularında ama çok tavsiyekar gördüm kendimi =))

karışık bu mevzuular.son kaydımda bende bu durumla ilgili bi iki bişey karaladım.ve gerçekten merak ediyorum çok eskiden de herşey bu kadar karışık mıydı, insanlar daha basit aşık olamıyolar mıydı falan filan.henüz o frekansta sorucak birisini bulamadım ama sorucam.lakin en çok merak ettiğim şeylerden bi tanesi son zamanlarda.
neyse kafanı ağrıtmayayım.

sevgiler =)

kar dedi ki...

@ayşam
çok bir şey olduğunu sanmıyorum. gayet doğal bir istek bu ama sorun nerede onu da bilmiyorum :/

@incredo
benim bir huyum vardır: danışırım ama dinlemem. yani dinlemedim de ne oldu diye düşünüyorum bazen. bilmiyorum ki gerçekten ben de. kafam o kadar karışık ki...

ayrıca bir daha baş ağrıtmak felan dersen blogunu hacklerim! :) yok öyle bi şey!

.

.