24 Ekim 2010 Pazar

ağzımdan çıkanı kulağım duysun!






ettiğim densiz densiz duaların dönüp dolaşıp kabul edilmesi ve benim ne kadar büyük aptallık yaptığımı dualarım kabul edildikten sonra fark etmem ne büyük bir ironidir tanrım!


henüz kendisini fark etmemiş, aşk meşk ilişkileriyle haşır neşir olmayan mini minnacık bir ergen  iken tek duam "birisi beni sevsin, ben de onu severim, her şey yoluna girer o zaman, eminim" şeklindeydi. 


sonra büyüdüm "o benim olsun ne olur allam" şeklini aldı dualarım.


sonra sevgili hamlet'imden ayrıldıktan sonra "allahım sürekli burnumun dibinde bir sevgili verme bana, o kadar yoğun olsun ki görüşmeye fırsat bile bulamayalım" diye dua eder oldum arada sırada.


en son da "olsun, onla acı çekmek bile güzel"...


hayatımın çeşitli dönemlerinde, denyoluğumun bir sonucu olarak ağzımdan çıkmış sözler, ilahi adalet sahibi tarafından duyulup, o an olmasa bile ileride mutlaka kabul edilmiş olmalı ki, hepsi geldi başıma.


"birisi beni sevsin, ben de onu severim, her şey yoluna girer o zaman, eminim" sözüm, yakın arkadaşlarımdan birinin gelip ilan-ı aşk etmesiyle patladı elimde... onu sevmediğimi ve sevemeyeceğimi anladığım zaman ise çok geçti.


"o benim olsun ne olur allam" duam ise onun benim olduktan sonra anamdan emdiğim sütü burnumdan getirmesiyle elimde patladı.


"allahım sürekli burnumun dibinde bir sevgili verme bana, o kadar yoğun olsun ki görüşmeye fırsat bile bulamayalım" dediğim, bu şekilde dua ettiğim ise yazın apple ile görüşmeye vakit bulamadığımız an tekrar aklıma geldi "eşşek arısı sokasıca dilim!" derken "aman" dedim, "gerçekten gider sokar bende bu talih varken!"


"onla acı çekme"nin güzel olup olmadığını ise her gece yatağıma girerken şom ağzıma mı dersiniz, yoksa temiz kalbime mi dersiniz küfretmemden anlayabilirsiniz.


e madem bu kadar şom ağızlı/temiz kalpliyim 


al başımdan bu sevdayı götür yare ver


diyeyim ve bekleyeyim bakalım ne olacak...

6 yorum:

Entel Karınca dedi ki...

Dualarının kabul olmasının nedeni bence temiz kalpli olmandan geçiyor :)
Yazı ve resim çok başarılı :)

kar dedi ki...

@vişne çürüğü
teşekkür ederim :)

MeLLy dedi ki...

Ahahah! :D
Ya dua ederken "hayırlısı olsun" falan da de bari, iyi olur sanarak ettiğimiz dualar bazen hayırlı olmayabiliyor gerçekten...

kar dedi ki...

@ melly

sanırım ben çenemi kapalı tutmayı başarabilsem yeterli olacak :)

Adsız dedi ki...

Beni benden aldın,
beni benden alırsan seni sana bırakmam :))
Başarılı ve ilgi çekici.. ovv şet

kar dedi ki...

teşekkür ettim sevgili adsız :)

.

.