8 Temmuz 2011 Cuma

yangın var ben yanıyorum!



öncelikle okurken dinlemek için bir tık...

ortalık futbolda şike iddialarıyla çalkalanırken, bloğunun adı aklımdan bir türlü çıkmayan sevgili Mr E mim gönderdi bana.Evinizde yangın çıksa ve tek bir eşya kurtarmak zorunda kalsanız, neyi kurtarırsınız?


her ne kadar aman dağlara taşlara diye bir tepki vermiş olsam da madem mim var, kurala uygun yazmak gerek. kendisi bana bir güzellik yapıp konuyu önceden bildirdiği için düşünme şansım oldu. kurtarmak zorunda kaldığım eşya için kedimin kafesini tercih ediyorum. tabi sizin de aklınızda Mr. E'nin "kedili/kedisiz?" sorusu belirmiş olabilir. kedi kafesini kedisiz olarak napayım kuzum ben? yukarıdaki fotoğraftakine çok benzeyen huysuz koklangaçım sokakta kalacağımız süre içinde sıkıntı çekmesin diyerek alıyorum o kafesi tabi ki.

şimdi bu mimi bir de göndermek gerek. bu mim, o sıkıntılı süreçlerimde hep yanımda olan ablam deli paratonerine ve bi tanecik vivre sur le fil'e gönderiyorum. aslında elmyra'ya da gönderecektim ama rory benden önce davranmış o nedenle ona ancak sevgilerimi gönderebiliyorum buradan :)

günün anlam ve önemine ilişkin not 1: karılıksız artık bir master öğrencisi :)
günün anlam ve önemine ilişkin not 2: girecek olanlara güvenirligi, geçerliği yüksek ,objektif, standart sapması yerinde, kullanışlı, tabi ki kopyasiz ve şifresiz bir KPSS dilerim :)

7 yorum:

Mr.E dedi ki...

Tebrik edeyim buradan da :)

Kedisiz bir kesi kafesi de ilginçmiş tabi, ne akla hizmet öyle sorduysam :D

kar dedi ki...

:) arada boş bulunabiliyor insanoğlu :)

teşekkür ederim buradan da :D

eLmyra dedi ki...

ben de sana kocaman sevgilerimi yolluyorum ;)

kar dedi ki...

:* :)

Deli Paratoneri dedi ki...

bayaa geç yazdım ama sonuçta yazdım beya :P

Unknown dedi ki...

KEdiye takıldım ben çok tatlıı :D
bloguma beklerim :)
www.lovesfromfashion.com

kar dedi ki...

loves from fashion :) ben o minik canavarla yaşıyorum, çok benziyorlar fotoğraftakiyle :) bol görselli bir blog, tatil dönüşü göz atacağım ;)
loves from karılıksız

.

.