8 Haziran 2011 Çarşamba

dönüşüm muhteşem olacak!






Hayatımda şu son bir senede neler olduğunu 12 punto times new roman 2 satır aralığı ile yazmaya kalksam ve bu yazıları yazdığım kağıtları uç uca eklesem Çin Seddinde 46.867 kez git gel yapabilirdim. Dünyanın etrafında ise 23 kez dolanabilirdim o kağıtlarla.


Aşk, hırs, kin, nefret, para, seks, trafik, ödevler, projeler, entrikalar hepsi bu eğitim öğretim yılında oldu... Çokluk canım sıkıldı. Depresyona giriş denemelerim işlerimin yoğunluğu nedeniyle başarısız oldu. En uğraştığım ödevlerden en düşük notları aldım. Moralimin bozukluğundan öğrencilerimle kurtuldum. Aldatılmanın acısını kariyerime sarılarak dindirdim. Her defasında küllerimden dirildim. 


"E peki bunca şey oldu da ne oldu Karılıksız? Bunca süredir kaçak göçek yazılarınla, tumblr ve facebook paylaşımlarınla ortalıktaydın? Yazmaya ara verdiğine değdi mi?" diye sorabilirsiniz -ki soranlar oldu- Değdi mi bilmiyorum, çünkü an itibari ile işsizim :) Ancak bazılarınızın bildiği gibi, beklediğim bazı haberler var. İşsiz kalmama değecek haberler... Dualarınızı, iyi dileklerinizi, pozitif enerjilerinizi, kısacası neye inanıyorsanız inanın benimle birlikte olmanıza ihtiyacım var. Umarım beni yalnız bırakmazsınız.


Bundan sonra eskisi kadar yoğun olmayacağım ve daha sık sizlerle olacağım. Bir türlü okuma fırsatı bulamadığım bloglarınızı teker teker okuyacağım, kitaplar içinde bir kurt yazılarıma yeniden başlayacağım kısacası yeniden aranıza döneceğim.


Dönüşüm muhteşem olacak elbette. Ama topu bu kez tam 90'a gönderirken Ajda eşlik edecek bana. Karşınızda bambaşka bir Karılıksız ve Bambaşka biri :)


Keyifli dinlemeler

4 yorum:

eLmyra dedi ki...

özlettin kendini ;)

kar dedi ki...

yettim gaaari :)

Adsız dedi ki...

şurdan bi öğrenci uzatabilir misiniz

kar dedi ki...

yok artık tam uzatıyorum :)

.

.